Selecteer een pagina

Ik besefte afgelopen week dat ik op moederdag alweer een jaar bijna elke week een blog heb gedeeld. Ik ben begonnen op moederdag 2021 en ik heb dan met deze erbij 60 blogs gedeeld. Ik geloof dat ik met het schrijven van mijn blogs wel wat zaken opnieuw heb beleefd en al schrijvende het één en ander een beetje meer heb verwerkt. Ik ben op FB allerlei andere pagina’s gaan volgen over autisme en ik vind het meer dan lastig dat er zoveel moeders zoekende zijn naar oplossingen, naar begeleiding, naar een passende school, naar begrip, naar hoe ze hun kind weerbaarder kunnen maken voor deze wereld. Een wereld waar weinig begrip is voor mensen die anders functioneren. Voor autisme. 

Diepe buiging.

Een diepe buiging voor alle moeders (ouders, verzorgers) die vechten voor hun kind, die vechten voor alle zaken die ze nodig hebben en wat nog steeds niet normaal is om te verkrijgen.

Jouw reactie 

Wat ik nou leuk zou vinden is dat iedereen die de blog leest wel eens leest en/of er wat aan heeft gehad het me in een reactie laat weten. al zeg alleen maar dat je het leest zou ik super vinden. Uiteindelijk ben ik de blog gestart om anderen te helpen zodat je niet bij alles het wiel zelf uit hoeft te vinden. Door veel te lezen leer je altijd wat. Uiteindelijk heb ik er zelf ook veel aan gehad, zoals ik al zei, een stukje verwerken. En daar ben ik blij mee. Veel geleerd door andere blogs te lezen waardoor ik al lezende dan bijvoorbeeld besefte dat Demi dat ook altijd deed en dat het bij haar autisme hoort. In sommige dingen heb je je zo aangepast dat het niet meer opvalt. En andere zaken krijgen ineens een naam.