Selecteer een pagina

Een vol jaar was 2023. Demi kwam bij ons wonen, eerst op de 1e verdieping en toen dat klaar was voldeed dat niet helemaal. En zoals wij zijn gaan we dan gewoon door en hebben we van de zolder een slaapkamer gemaakt, laten maken. Hoeveel troep kan een mens verzamelen, niet te doen. Maar dat is allemaal goed gekomen en ze heeft een hele leuke ruime kamer. In juni was het vakantie, 4 weken weggeweest en op ons gemak naar ItaliĆ« gereden. De zomer thuis doorgebracht op de weekenden kamperen na. En in september weer 4 weken weggeweest. Toen zijn we naar Denemarken gegaan. Gaandeweg kwam er steeds meer rust in Demi’s lijf. Even was het nog moeilijk want 28 september ben ik door een auto aangereden en brak ik mijn been, wat natuurlijk het ritme thuis hevig verstoorde want moeders zat hele dagen op de bank. Het duurde echt wel een week of 8/9 eer ik weer een beetje uit de weg kon en er weer regelmaat was thuis.

Regelmaat

Demi vaart daar wel bij. Ze heeft ruimte in haar hoofd om zelf dingen te doen, onderneemt van alles in het dorp en heeft een leuk vriendinnetje waar ze regelmatig wat mee onderneemt. Ze is tevreden zegt ze zelf. De wens om weer ooit op zichzelf te gaan wonen blijft en dat is prima. Maar ik heb wel gezegd dat ze dan in Hilvarenbeek moet blijven wonen. We gaan het zien wanneer dat gaat gebeuren.

Wat ik niet voorzien had

Wat ik niet voorzien had waren de gevolgen voor mij. Wat het voor mij inhoud nu het beter gaat met Demi. De noodzaak voor mij om alles te beschrijven is weg. Als er iets aan de hand is, kan ik snel reageren en wordt er meteen naar een oplossing gezocht. Er zijn veel minder incidenten sinds ze bij ons woont en het loopt niet meer zo hoog op. Omdat mijn leven nu een stuk makkelijker is, ondanks dat wij natuurlijk een stuk privacy missen, komt het er niet meer van om op mijn blog te schrijven. Maar ik denk dat het uiteindelijk een samenloop van omstandigheden is. Het schrijven is voor mij een stuk verwerken geweest en nu de noodzaak veel minder is geworden omdat het goed gaat met Demi, is ook die behoefte weg.

Dank

Het was fijn om zo alles te kunnen delen. Maar aan alles komt een eind en het heeft ook geen nut om mijn blog aan te houden. Ergens wel zonde maar Fenna had een leuke oplossing. We gaan er een soort boekje van maken. Helemaal leuk omdat het zo niet verloren gaat. Facebook blijft bestaan maar daar staan niet alle artikelen op uitgeschreven.

Het gaat jullie goed.

Lieve groetjes, Ineke